Charles Explorer logo
🇬🇧

Placement at Department of Clinical Nutrition 1

Class at First Faculty of Medicine |
B01705

This text is not available in the current language. Showing version "cs".Syllabus

- seznámení s pracovištěm a organizací práce,

- zásady ochrany a bezpečnosti při práci,

- zajištění potravin pro přípravu stravy,

- předběžná příprava stravy,

- vlastní zpracování pokrmů,

- výdej stravy - expedice z kuchyně,

- jídelna: výdej stravy, stolování,

- skladové hospodářství a administrativa,

- agenda přihlašování ke stravování - stravenky,

- zpracování pomocí výpočetní techniky,

- hygienické zabezpečení stravování.

This text is not available in the current language. Showing version "cs".Annotation

Cílem předmětu je ukázat studentům jednotlivá pracoviště stravovacích provozů. Předmět poskytuje studentům znalosti a dovednosti potřebné k přípravě pokrmů technologickými postupy zajišťující zdravou výživu.

Studenti se seznámí s organizací práce a materiálním a technickým zajištěním stravovacích předmětů.