ℹ️
🇨🇿
Hledání
Hledat osoby relevantní k dotazu "ACIDIFICATION"
ACIDIFICATION
Osoba
Předměty
Osoby
Publikace
Studium
Exportovat aktuální pohled
RNDr. Petr Gabriel Ph.D.
Akademický pracovník na Matematicko-fyzikální fakulta
13 předmětů
135 publikací
Předměty
class
Praktická fyzika II - elektřina a magnetismus
NAFY005 |
Matematicko-fyzikální fakulta
class
Fyzikálně-chemická diagnostika a kontrola jakosti technologií
NBCM056 |
Matematicko-fyzikální fakulta
class
Aplikace optotermálního jevu
NBCM145 |
Matematicko-fyzikální fakulta
class
Elastický rozptyl světla a jeho aplikace
NBCM146 |
Matematicko-fyzikální fakulta
class
Praktikum II - Elektřina a magnetismus
+1
NFUF203 |
Matematicko-fyzikální fakulta
class
Fyzikální praktikum pro nefyziky II
NOFY089 |
Matematicko-fyzikální fakulta
class
Optotermální spektroskopie a mikroskopie
NOOE020 |
Matematicko-fyzikální fakulta
class
Úvod do fyzikální a molekulární akustiky
NOOE036 |
Matematicko-fyzikální fakulta
class
Základy optické radiometrie, fotometrie, pyrometrie
NOOE038 |
Matematicko-fyzikální fakulta
class
Metody akustické, optické a termální spektroskopie
NOOE039 |
Matematicko-fyzikální fakulta
Načíst další předměty (3)
Publikace
publication
Kvasinky a stres: z laboratorních podmínek do pivovaru
2010 |
Matematicko-fyzikální fakulta
publication
Výzkum, vývoj a realizace prototypu přístroje pro kombinovanou acidifikační a turbidimetrickou analýzu viability a vitality provozních pivovarských kvasnic
+1
Publikace bez příslušnosti k fakultě
publication
Characterization of packaging ability to protect beer from light degradation and introduction of a new Packaging Riboflavin Index
2022 |
Matematicko-fyzikální fakulta
publication
Direct detection of beer photodegradation in commercial bottles and introduction of a new Light-Struck Flavour Susceptibility Index
2022 |
Matematicko-fyzikální fakulta
publication
Zařízení pro stanovení barvy sladu
2019 |
Matematicko-fyzikální fakulta
publication
A device monitoring turbidity and color changes of beverages directly in bottled samples
2018 |
Matematicko-fyzikální fakulta
publication
A new rapid high-throughput method for prediction of beer colloidal stability
2016 |
Matematicko-fyzikální fakulta
publication
SVĚTELNÁ DEGRADACE PIVA A TVORBA LETINKOVÉ PŘÍCHUTI
2016 |
Matematicko-fyzikální fakulta
publication
Monitoring of the deformation of cereal grains by the acoustic emission technique
2015 |
Matematicko-fyzikální fakulta