ℹ️
🇨🇿
Hledání
Hledat osoby relevantní k dotazu "LACTIC-ACID BACTERIA"
LACTIC-ACID BACTERIA
Osoba
Předměty
Osoby
Publikace
Studium
Exportovat aktuální pohled
RNDr. Tomáš Vrzal Ph.D.
Externí akademický pracovník na Přírodovědecká fakulta
17 publikací
Publikace
publication
Brewing microbiology - Lactic Acid Bacteria and Cultivation Methods of Their Detection - Part III
2017 |
Ústřední knihovna
publication
Drought-tolerant hop genotypes - A promising solution to the problem of climate change for the hop industry?
2023 |
Přírodovědecká fakulta, Ústřední knihovna
publication
Natural Occurrence of Nitrite-Related Compounds in Malt and Beer
2023 |
Přírodovědecká fakulta, Ústřední knihovna
publication
Chemotaxonomic characterization of hop genotypes based on profiling of proanthocyanidins using liquid chromatography coupled with high-resolution accurate mass spectrometry
2022 |
Přírodovědecká fakulta, Ústřední knihovna
publication
DeepRel: Deep learning-based gas chromatographic retention index predictor
2021 |
Přírodovědecká fakulta, Ústřední knihovna
publication
Characterization of Nitrite-Related Reaction Products in Beer
2021 |
Přírodovědecká fakulta, Ústřední knihovna
publication
Miniaturized and improved method for Apparent Total N-Nitroso Compounds determination in beer
2021 |
Přírodovědecká fakulta, Ústřední knihovna
publication
Development of a method for melamine determination in beer and beer-type beverages by GC-MS/MS
2020 |
Přírodovědecká fakulta, Ústřední knihovna
publication
The usage of a reflectometric method for 5-(hydroxymethyl)furan-2-carbaldehyde determination as a stale flavor sensor for beer
2019 |
Přírodovědecká fakulta, Ústřední knihovna
publication
The chemical profiling of fatty acids during the brewing process
2019 |
Přírodovědecká fakulta, Ústřední knihovna
Načíst další publikace (7)
Loading network view...