ℹ️
🇨🇿
Hledání
Hledat osoby relevantní k dotazu "Maillard reaction"
Maillard reaction
Osoba
Předměty
Osoby
Publikace
Studium
Exportovat aktuální pohled
RNDr. Tomáš Vrzal Ph.D.
Externí akademický pracovník na Přírodovědecká fakulta
17 publikací
Publikace
publication
Senzorické stárnutí piva
2016 |
Přírodovědecká fakulta
publication
Drought-tolerant hop genotypes - A promising solution to the problem of climate change for the hop industry?
2023 |
Přírodovědecká fakulta, Ústřední knihovna
publication
Natural Occurrence of Nitrite-Related Compounds in Malt and Beer
2023 |
Přírodovědecká fakulta, Ústřední knihovna
publication
Chemotaxonomic characterization of hop genotypes based on profiling of proanthocyanidins using liquid chromatography coupled with high-resolution accurate mass spectrometry
2022 |
Přírodovědecká fakulta, Ústřední knihovna
publication
DeepRel: Deep learning-based gas chromatographic retention index predictor
2021 |
Přírodovědecká fakulta, Ústřední knihovna
publication
Characterization of Nitrite-Related Reaction Products in Beer
2021 |
Přírodovědecká fakulta, Ústřední knihovna
publication
Miniaturized and improved method for Apparent Total N-Nitroso Compounds determination in beer
2021 |
Přírodovědecká fakulta, Ústřední knihovna
publication
Development of a method for melamine determination in beer and beer-type beverages by GC-MS/MS
2020 |
Přírodovědecká fakulta, Ústřední knihovna
publication
The usage of a reflectometric method for 5-(hydroxymethyl)furan-2-carbaldehyde determination as a stale flavor sensor for beer
2019 |
Přírodovědecká fakulta, Ústřední knihovna
publication
The chemical profiling of fatty acids during the brewing process
2019 |
Přírodovědecká fakulta, Ústřední knihovna
Načíst další publikace (7)
Loading network view...