ℹ️
🇨🇿
Hledání
Hledat osoby relevantní k dotazu "t"
t
Osoba
Předměty
Osoby
Publikace
Studium
Mgr. Dana Hrnčířová Ph.D.
Akademický pracovník na 3. lékařská fakulta
11 předmětů
26 publikací
Předměty
class
Praktické využití bioimpedance pro posouzení nutričního stavu pacienta
CCOCB0077 |
3. lékařská fakulta
class
Praxe na oddělení léčebné výživy
CCVOLPV3 |
3. lékařská fakulta
class
Technologie přípravy pokrmů
CNT006P1 |
3. lékařská fakulta
class
Základy výživy
CNT008P1 |
3. lékařská fakulta
class
Praxe I (školní stravování)
CNT011P1 |
3. lékařská fakulta
class
Základy dietologie
CNT016P1 |
3. lékařská fakulta
class
Dietologie I
CNT026P2 |
3. lékařská fakulta
class
Dietologie II
+1
CNT034P2 |
3. lékařská fakulta
class
Praxe VI (dietologická)
CNT051P3 |
3. lékařská fakulta
class
Praxe VII (dietologická)
CNT060P3 |
3. lékařská fakulta
Načíst další předměty (1)
Publikace
publication
Effect of food with low enrichment of N-3 fatty acids in a two-month diet on the fatty acid content in the plasma and erythrocytes and on cardiovascular risk markers in healthy young men
2020 |
3. lékařská fakulta
publication
Role nutričního terapeuta v terapii potravinových alergií
2020 |
3. lékařská fakulta
publication
Potravinová alergie: jak na ni
2019 |
1. lékařská fakulta, 3. lékařská fakulta, Lékařská fakulta v Plzni
publication
Výživa ve výchově ke zdraví: učebnice pro 6. a 7. ročník ZŠ a odpovídající ročníky víceletých gymnázií
2019 |
3. lékařská fakulta, Pedagogická fakulta
publication
Výživa ve výchově ke zdraví
2019 |
3. lékařská fakulta, Pedagogická fakulta
publication
28 Výživa u potravinové alergie a potravinové intolerance
2019 |
3. lékařská fakulta
publication
Kyselina listová - její význam, biodostupnost a potravinové zdroje
2017 |
3. lékařská fakulta
publication
Výživa ve výchově ke zdraví: pracovní sešity pro žáky 6. a 7. ročníků ZŠ
+1
2016 |
3. lékařská fakulta
publication
Soubor znalostních testů k výukovému programu Výživa ve výchově ke zdraví
2016 |
3. lékařská fakulta
publication
Kobalamin a jeho biodostupnost z potravin živočišného a rostlinného původu
2015 |
3. lékařská fakulta
Načíst další publikace (16)
Loading network view...