ℹ️
🇨🇿
Hledání
Hledat publikace relevantní k dotazu "Anthropology of Food"
Anthropology of Food
Publikace
Předměty
Osoby
Publikace
Studium
publication
Úvod do Anthropology of Food: Jsme to, co jíme?
2018 |
Filozofická fakulta
publication
Domov pod pokličkou : K antropologii jídla
2009 |
Publikace bez příslušnosti k fakultě
publication
Antropologie jídla: Evoluční perspektiva
2019 |
Filozofická fakulta
publication
Pražené larvy, zákusky z červů: Entomofagie jako kulturní tabu
2021 |
Filozofická fakulta
publication
Let Food Speak of Hunger: Theorizing Violence in the Framework of Anthropology of Food
2013 |
Publikace bez příslušnosti k fakultě
publication
Thousand and one flavours of the 'Silver City' : Structural violence and identity in the perspective of anthropology of food
2015 |
Fakulta humanitních studií
publication
Kdo seje hlad, sklízí hněv: Únorové protesty v Bosně a Hercegovině v perspektivě antropologie jídla
2014 |
Fakulta humanitních studií
publication
Krize kulturních vzorců a nové trendy ve stravování z hlediska Antropologie jídla
2019 |
Filozofická fakulta
publication
Cooking and Dining in Times of War and Peace : Theorising Armed Conflict and Post-war Development in Srebrenica, BiH in the Framework of Anthropology of Food
2015 |
Fakulta humanitních studií
publication
Cesty cukru na evropské slavnostní tabule
2021 |
Filozofická fakulta
publication
'Bad' Butter and 'Marvellous' Margarine? Changing Foodways in Everyday Eating Practices in Western, Central and Southeastern Europe
2015 |
Fakulta humanitních studií
publication
Kuchyně krajanů v srbském Banátu: sladké tečky nejen na závěr
2022 |
Filozofická fakulta
publication
Vaření a stolování za časů války a míru: Proměny kontextů a módů produkce, přípravy a konzumace jídla v Srebrenici, Bosně a Hercegovině
2013 |
Fakulta humanitních studií
publication
"Sůl nad zlato": Jídlo, moc a sociální kontrola na příkladu válečné stravy v Bosně a Hercegovině
2014 |
Fakulta humanitních studií
publication
Bread and "Games" in Contemporary Foodscapes/ Chléb a hry v oblasti současného stravování
2014 |
Fakulta humanitních studií