ℹ️
🇨🇿
Hledání
Hledat publikace relevantní k dotazu "Food composition"
Food composition
Publikace
Předměty
Osoby
Publikace
Studium
publication
The food composition and dietary intake of 1-2 years old children from two regions of the Czech Republic
2006 |
Lékařská fakulta v Plzni, 3. lékařská fakulta
publication
Food composition
2004 |
1. lékařská fakulta
publication
Složení stravy se s věkem zhoršuje
2011 |
1. lékařská fakulta
publication
Potravní aktivita sivena amerického v nádržích Jizerských hor na základě složení bentosu a náletu
2004 |
Přírodovědecká fakulta
publication
Languři duk v Zoo Chleby - roční zkušenost
2018 |
Pedagogická fakulta
publication
Determination of fluoroquinolones in fishes using microwave-assisted extraction combined with ultra-high performance liquid chromatography and fluorescence detection
2017 |
Farmaceutická fakulta v Hradci Králové
publication
Potrava sivena amerického (Salvelinus fontinalis) v nádržích Jizerských hor
2003 |
Přírodovědecká fakulta
publication
Red-shanked douc in Zoo Chleby - a year after
2018 |
Pedagogická fakulta
publication
Sváteční experimenty s náměty z kuchyně
2013 |
Přírodovědecká fakulta
publication
Mastné kyseliny a depresivní porucha
2012 |
1. lékařská fakulta
publication
Quantitative SERS Analysis of Azorubine (E 122) in Sweet Drinks
2015 |
Matematicko-fyzikální fakulta
publication
Unconventional support for a raptorial niche division between Australaves and Afroaves: The distribution of helminths
2019 |
3. lékařská fakulta
publication
Emerging helminthiases of song thrush (Turdus philomelos) in Central Europe
2020 |
3. lékařská fakulta
publication
Trichoplax adhaerens reveals a network of nuclear receptors sensitive to 9-cis-retinoic acid at the base of metazoan evolution
2017 |
1. lékařská fakulta, 3. lékařská fakulta, Fakulta tělesné výchovy a sportu
publication
Long-term study reveals central European aerial insectivores as an unusual group of hosts that harbor mostly helminths that are unable to complete life-cycles in the nesting quarters of their hosts
2023 |
3. lékařská fakulta
publication
The Associations of Habitual Intake of Sulfur Amino Acids, Proteins and Diet Quality with Plasma Sulfur Amino Acid Concentrations: The Maastricht Study
2023 |
1. lékařská fakulta