ℹ️
🇨🇿
Hledání
Hledat publikace relevantní k dotazu "meat"
meat
Publikace
Předměty
Osoby
Publikace
Studium
publication
Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích
2012 |
Ústřední knihovna
publication
Maso a masné výrobky ve výživě a v přípravě pokrmů
2010 |
Pedagogická fakulta
publication
Nadměrná konzumace masa v etiopatogenezi kolorektálního karcinomu
2010 |
1. lékařská fakulta
publication
Vliv konzumace masa na atraktivitu tělesné vůně
2006 |
Publikace bez příslušnosti k fakultě
publication
EXPLORING THE LINK BETWEEN DIET AND SUSTAINABILITY IN EUROPE: A FOCUS ON MEAT AND FISH CONSUMPTION
Publikace bez příslušnosti k fakultě
publication
Changing Human Sensitivity Towards Animals and Its Effects on Meat Consumption from Eliasian Perspective
2022 |
Fakulta humanitních studií
publication
Vertical integration in the Czech agriculture – focus on dairy and meat sectors
Publikace bez příslušnosti k fakultě
publication
Už nikdy řízek!
2012 |
Filozofická fakulta
publication
Characterization of the Complete Nucleotide Sequences of mcr-1-Encoding Plasmids From Enterobacterales Isolates in Retailed Raw Meat Products From the Czech Republic
2021 |
Lékařská fakulta v Plzni
publication
The Meat Men
2006 |
Pedagogická fakulta
publication
Determinants of meat and fish consumption in five European countries
2023 |
Fakulta sociálních věd
publication
Trendy v konzumaci masa a dalších živočišných produktů ve středověké Praze
2019 |
Filozofická fakulta
publication
Lung cancer risk and occupational exposure to meat and live animals
2006 |
1. lékařská fakulta
publication
Lung cancer risk and occupational exposure to meat and live animals
2006 |
Fakulta tělesné výchovy a sportu
publication
Ema má maso, KDU-ČSL má Čunka
2006 |
Fakulta sociálních věd
publication
"Máma ma maso" nebo český jazyk a imigranti
2007 |
Matematicko-fyzikální fakulta
publication
The estimation of linear demand system for basic types of meat.
1994 |
Publikace bez příslušnosti k fakultě
publication
Pathogenic Acinetobacter species including the novel Acinetobacter dijkshoorniae recovered from market meat in Peru
2019 |
3. lékařská fakulta
publication
Meat provocation - can animal ethics actually rest on rational arguments?
+1
2021 |
Fakulta humanitních studií
publication
The effect of apple peel extract on the quality characteristic of convenience meat products
Publikace bez příslušnosti k fakultě
publication
Plasmid-mediated colistin resistance from fresh meat and slaughtered animals in the Czech Republic: nation-wide surveillance 2020-2021
2023 |
Lékařská fakulta v Plzni
publication
Intake of Carp Meat From Two Aquaculture Production Systems Aimed at Secondary Prevention of Ischemic Heart Disease a Follow-up Study
2017 |
Ústřední knihovna
publication
The emergence of mcr-1-mediated colistin-resistant Escherichia coli and Klebsiella pneumoniae in domestic and imported turkey meat in the Czech Republic 2017-2018
2020 |
2. lékařská fakulta
publication
Biogenic amines occurrence in fish meat sampled from restaurants in region of Czech Republic
Publikace bez příslušnosti k fakultě
publication
Second intron in the protein-coding region of the fish parvalbumin gene – a promising platform for polymerase chain reaction-based discrimination of fish meat of various species
2012 |
Přírodovědecká fakulta
publication
Leoš Janaček
+1
Publikace bez příslušnosti k fakultě
publication
Neobvyklý průběh anafylaxe způsobené potravinou
2019 |
Lékařská fakulta v Plzni
publication
Motivace znaků pro jídlo - proč ve středu jíme knedlíky, v pátek nejíme maso a v září češeme jablka?
2018 |
Filozofická fakulta