ℹ️
🇨🇿
Hledání
Hledat publikace relevantní k dotazu "pokrmy"
pokrmy
Publikace
Předměty
Osoby
Publikace
Studium
publication
Příprava pokrmů I
2015 |
Pedagogická fakulta, Ústřední knihovna
publication
Příprava pokrmů II
2015 |
Pedagogická fakulta, Ústřední knihovna
publication
Brambory ve výživě a v přípravě pokrmů
2010 |
Pedagogická fakulta
publication
Ovoce ve výživě a přípravě pokrmů
2011 |
Pedagogická fakulta
publication
Maso a masné výrobky ve výživě a v přípravě pokrmů
2010 |
Pedagogická fakulta
publication
Exotické rostliny ve výživě a v přípravě pokrmů
2011 |
Pedagogická fakulta
publication
Zásady hygieny při přípravě pokrmů
+1
2008 |
Pedagogická fakulta
publication
Bezpečně při přípravě pokrmů ve škole i doma
2007 |
Pedagogická fakulta
publication
Praktické činnosti pro 6.-9. roč. ZŠ. Příprava pokrmů
2003 |
Pedagogická fakulta
publication
Vejce ve výživě a přípravě pokrmů
2009 |
Pedagogická fakulta
publication
Luštěniny ve výživě a v přípravě pokrmů
2009 |
Pedagogická fakulta
publication
Povzbudivé potraviny ve výživě a v přípravě pokrmů
2011 |
Pedagogická fakulta
publication
Rodinná výchova, výživa a příprava pokrmů
1996 |
Pedagogická fakulta
publication
Rodinná výchova. Výživa a příprava pokrmů
1997 |
Pedagogická fakulta
publication
Praktické činnosti pro 6.-9. ročník ZŠ. Příprava pokrmů
1997 |
Pedagogická fakulta
publication
Nasycení zástupů : Ježíš jako dárce pokrmu v evangeliích a církevní tradici
Publikace bez příslušnosti k fakultě
publication
Strava svinská, pokrm a dar Boží: Úvaha o kulturních transferech na okraji atlantického prostoru
2019 |
Filozofická fakulta
publication
Příprava slavnostního pohoštění
+1
2010 |
Pedagogická fakulta
publication
Zelenina ve výživě a stravování
2007 |
Pedagogická fakulta
publication
Webová aplikace pro stanovení Nutriční stopy
Publikace bez příslušnosti k fakultě
publication
Generační faktor přenosu kulturních hodnot (vánoční jídelníček)
2000 |
Publikace bez příslušnosti k fakultě
publication
Mléko a mléčné výrobky ve výživě a stravování
2009 |
Pedagogická fakulta
publication
Clini-base(R) D - Aditivum zajišťující optimální reologické vlastnosti a střední viskozitu enterální formule
Publikace bez příslušnosti k fakultě
publication
Propolmanan(R) D - Aditivum zajišťující optimální reologické vlastnosti a vysokou viskozitu enterální formule
Publikace bez příslušnosti k fakultě
publication
Hygiena
2006 |
Pedagogická fakulta
publication
Počítačový program pro stanovení přiměřenosti výživy a analýzu složení stravy
+1
2000 |
Farmaceutická fakulta v Hradci Králové
publication
Rybí kuchyně českých zemí. Kulturně-historické tradice a současné aspekty
2021 |
Přírodovědecká fakulta