ℹ️
🇨🇿
Hledání
Hledat publikace relevantní k dotazu "Butter"
Butter
Publikace
Předměty
Osoby
Publikace
Studium
Exportovat aktuální pohled
publication
Jak to bylo s pomazánkovým máslem?
2015 |
Právnická fakulta
publication
Analysis of triglycerides in butter, plant oils, and adulterated butter with LPGC-MS
2018 |
Přírodovědecká fakulta
publication
Evropský soudní dvůr : Pomazánkové máslo
2013 |
Právnická fakulta
publication
'Bad' Butter and 'Marvellous' Margarine? Changing Foodways in Everyday Eating Practices in Western, Central and Southeastern Europe
2015 |
Fakulta humanitních studií
publication
The Effect Conditions of Measurement on DSC Characteristics of Cocoa Butter
2002 |
Publikace bez příslušnosti k fakultě
publication
Soudní dvůr EU: Povinný odchod starších soudců, státních zástupců a notářů do důchodu
2013 |
Právnická fakulta
publication
Deleuze, intenzita a tíha: Skořicové dolce latte s hnědým máslovým krémem s trochou mangového a jahodového sirupu, kapkou mandlového a sójového mléka, s karamelovo-oříškovou polevou a posypem
2022 |
Fakulta humanitních studií
publication
Na čem má diabetik smažit a co si má namazat na chleba
2010 |
3. lékařská fakulta
publication
Zoomorfní motivy v lidovém umění Podkrkonoší
2014 |
Filozofická fakulta
publication
Stanovení celkového množství ftalátů v tučných potravinách metodou plynové chromatografie
2011 |
Přírodovědecká fakulta
publication
Exploatace nebo zvelebení zemědělství Protektorátu Čechy a Morava? Bilance nacistické zemědělské politiky na příkladě živočišné výroby
2014 |
Filozofická fakulta
publication
Strukturní analýza technikami molekulárních simulací. Vypočtené struktury vrstevnatých silikátů
2010 |
Matematicko-fyzikální fakulta
publication
Stravovací zvyklosti romských těhotných žen
2003 |
3. lékařská fakulta
publication
Příběhy z elektronového mikroskopu 4. Krása motýlích křídel
2011 |
Přírodovědecká fakulta, Matematicko-fyzikální fakulta
publication
Pozitivní vliv konzumace česneku na hedonické hodnocení lidské tělesné vůně
Publikace bez příslušnosti k fakultě
publication
Pozitivní vliv konzumace česneku na hedonické hodnocení lidské tělesné vůně
2013 |
Přírodovědecká fakulta, Fakulta humanitních studií
publication
Electrochemical nonenzymatic sensor for cholesterol determination in food
2018 |
Přírodovědecká fakulta
publication
Easy and Inexpensive Method for Multiclass Analysis of 41 Food Contact Related Contaminants in Fatty Food by Liquid Chromatography-Tandem Mass Spectrometry
2019 |
Přírodovědecká fakulta, 1. lékařská fakulta
publication
MOST in Czechia - Best Practice Example of Waste Oriented Project
+1
2023 |
Pedagogická fakulta
publication
Higher Content of C18:1 Trans Fatty Acids in Early Human Milk Fat of Roma Breast-Feeding Women
2007 |
3. lékařská fakulta, Ústřední knihovna
publication
Mastné kyseliny - složení: jejich úloha v lidském metabolismu, zdraví a nemoci. Část 1: Klasifikace, potravinové zdroje a biologické funkce
2011 |
1. lékařská fakulta
publication
Development and validation of ultra-high performance supercritical fluid chromatography method for determination of illegal dyes and comparison to ultra-high performance liquid chromatography method
2015 |
Farmaceutická fakulta v Hradci Králové
publication
Věhlasný léčitel Vincenz Priessnitz (1799-1852) je uznáván jako zakladatel vodoléčby
2020 |
Lékařská fakulta v Plzni