ℹ️
🇨🇿
Hledání
Hledat publikace relevantní k dotazu "Red wine"
Red wine
Publikace
Předměty
Osoby
Publikace
Studium
Exportovat aktuální pohled
publication
Analysis of phenolic compounds in red wine using LDI-ToF techniques
Publikace bez příslušnosti k fakultě
publication
Assay of phenolic compounds in red wine by on-line combination of capillary isotachophoresis with capillary zone electrophoresis
2004 |
Ústřední knihovna, Farmaceutická fakulta v Hradci Králové
publication
On-line coupling of capillary isotachophoresis with capillry zone electrophoresis for the separation and determination of phenolic compound in red wine
2003 |
Ústřední knihovna, Farmaceutická fakulta v Hradci Králové
publication
Matrix-less laser desorption/ionisation mass spectrometry of polyphenols in red wine
2009 |
Ústřední knihovna
publication
Matrix-less laser desorption/ionisation mass spectrometry of polyphenols in red wine
2009 |
Farmaceutická fakulta v Hradci Králové
publication
Novel nanofibrous sorbents for the extraction and determination of resveratrol in wine
2020 |
Farmaceutická fakulta v Hradci Králové
publication
Association between taste receptor (TAS) genes and the perception of wine characteristics
2017 |
1. lékařská fakulta, Lékařská fakulta v Plzni
publication
Jaký alkohol je pro naše zdraví nejlepší
2012 |
1. lékařská fakulta
publication
Korozní chování keramického dentálního materiálu In-Ceram Spinell ve vybraných nápojích a roztocích in vitro
2012 |
2. lékařská fakulta
publication
A device monitoring turbidity and color changes of beverages directly in bottled samples
2018 |
Matematicko-fyzikální fakulta
publication
Intake and Profile of Plant Polyphenols in the Diet of the Czech Population
2018 |
Lékařská fakulta v Plzni
publication
Trans-resveratrol, but not other natural stilbenes occurring in food, carries the risk of drug-food interaction via inhibition of cytochrome P450 enzymes or interaction with xenosensor receptors
2019 |
Farmaceutická fakulta v Hradci Králové
publication
New generation of sequential injection chromatography: Great enhancement of capabilities of separation using flow analysis
2019 |
Farmaceutická fakulta v Hradci Králové