ℹ️
🇨🇿
Hledání
Hledat publikace relevantní k dotazu "fish meat"
fish meat
Publikace
Předměty
Osoby
Publikace
Studium
publication
Výskyt biogenních aminů v rybím mase v restauracích
2012 |
Ústřední knihovna
publication
Biogenic amines occurrence in fish meat sampled from restaurants in region of Czech Republic
Publikace bez příslušnosti k fakultě
publication
Second intron in the protein-coding region of the fish parvalbumin gene – a promising platform for polymerase chain reaction-based discrimination of fish meat of various species
2012 |
Přírodovědecká fakulta
publication
Nadměrná konzumace masa v etiopatogenezi kolorektálního karcinomu
2010 |
1. lékařská fakulta
publication
Fishing in the Early Medieval Slovakia: A Case Study from Bajč
2022 |
Filozofická fakulta
publication
Identification of Fish Species and Targeted Genetic Modifications Based on DNA Analysis: State of the Art
2023 |
Přírodovědecká fakulta
publication
Faunistic records from the Czech Republic – 340, Coleoptera: Staphylinidae: Aleocharinae
2012 |
Přírodovědecká fakulta
publication
Fatty acids profile, atherogenic and thrombogenic indices in freshwater fish common carp (Cyprinus carpio) and rainbow trout (oncorhynchus mykiss) from market chain
2020 |
1. lékařská fakulta
publication
Archaeozoological research at the Iron age settlement and cemetery in Devín
2020 |
Filozofická fakulta