ℹ️
🇨🇿
Hledání
Hledat publikace relevantní k dotazu "gastronomie"
gastronomie
Publikace
Předměty
Osoby
Publikace
Studium
Exportovat aktuální pohled
publication
Zažívání: role afektu v zážitkové gastronomii
2016 |
Fakulta humanitních studií
publication
Vinařství, gastronomie a právo
2015 |
Právnická fakulta
publication
Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie; Gastronomické služby
2014 |
Filozofická fakulta
publication
Lidová kuchyně není jen jedna
2023 |
Matematicko-fyzikální fakulta
publication
Jak strávit současnou gastromódu?
2013 |
Publikace bez příslušnosti k fakultě
publication
Meatless gastronomy: A threat or an opportunity for tourism development?
2023 |
Přírodovědecká fakulta
publication
'One Who Cannot Eat Well, Cannot be Happy:' Negotiating the Role of Czech Gastronomy and Cuisine by Experts.
2014 |
1. lékařská fakulta, Matematicko-fyzikální fakulta, Fakulta humanitních studií, Filozofická fakulta
publication
A look at contemporary lexical borrowings in gastronomy in French and Czech
2020 |
Filozofická fakulta
publication
Testy z odborných předmětů pro obory číšník / servírka, gastronomie, kuchař/ka, cukrář/ka. Test obecných studijních dovedností. Dotazník. Závěrečná zpráva z projektu testování výsledků vzdělávání žáků prvních ročníků.
+1
Publikace bez příslušnosti k fakultě
publication
Experiencing and digesting neoliberalism: the role of affect and food in 'experiential gastronomy' in the Czech Republic
2014 |
1. lékařská fakulta, Matematicko-fyzikální fakulta, Fakulta humanitních studií, Filozofická fakulta
publication
Phonological adaptation of loanwords: the case of French gastronomy terms in Czech
2015 |
Filozofická fakulta
publication
Rumunská kuchyně
2020 |
Filozofická fakulta
publication
Environmentální dopady stravování turistů
2022 |
Přírodovědecká fakulta
publication
Poznat svět znamená poznat i jeho chutě
2017 |
Přírodovědecká fakulta
publication
Současné terapeutické možnosti u Huntingtonovy nemoci
2009 |
1. lékařská fakulta
publication
Mihule v historických záznamech z českých zemí v XV.-XVII. století
2009 |
Pedagogická fakulta
publication
Rybí kuchyně českých zemí. Kulturně-historické tradice a současné aspekty
2021 |
Přírodovědecká fakulta
publication
The spatial distribution of sustainable gastronomy: a case study of tourism in Prague
2023 |
Přírodovědecká fakulta
publication
Jak chutnalo baroko? Kulturně antropologický pohled na interpretaci pozdně barokní sladké tabule ve stylu service a la française na zámku Konopiště
2021 |
Filozofická fakulta
publication
Changes in the Distribution of Gastronomic Services in the City Centre
2020 |
Přírodovědecká fakulta
publication
Problematika poruchy výživy onkologicky léčených pacientů a možnosti řešení z ošetřovatelského pohledu
2016 |
Lékařská fakulta v Plzni
publication
Ovoce ve výživě a přípravě pokrmů
2011 |
Pedagogická fakulta
publication
Exotické rostliny ve výživě a v přípravě pokrmů
2011 |
Pedagogická fakulta
publication
Natural oriffice transluminal endoscoping surgery - transgastric approach
2012 |
Lékařská fakulta v Plzni
publication
Péče o PEG a řešení jejich komplikací
2017 |
1. lékařská fakulta
publication
Pacific Swordfish or Bohemian Black Carp? Bourdieuan Classification of Tourists' Tastes in Fish Tourism
2022 |
Přírodovědecká fakulta
publication
Rodinné strategie čínských podnikatelů v České republice
2009 |
Publikace bez příslušnosti k fakultě
publication
Ryby evropských vod v ilustracích Květoslava Híska
2022 |
Pedagogická fakulta
publication
Prostorová analýza stravovacích zařízení ve vybraných destinacích
2021 |
Přírodovědecká fakulta